• Hurtig levering 1-3 hverdage*
  • Levering til hoveddøren
  • Lærreder og rammer på specialmål

Om os

Bogø Design er Nordens største specialindrammer. Vi har specialiseret os i alle former for indramninger, hvor kvalitet og det gode håndværk har højeste prioritet. I vores butik i Aarhus præsenterer vi et bredt udvalg af rammelister og indramningsmuligheder. Vi arbejder med syrefri karton og tilbyder desuden den bedste kvalitet af museumsglas, så dine billeder præsenteres på flotteste vis. I butikken tilbyder vi altid vores kunder en professionel vejledning og et uforpligtigende tilbud.  

For at imødekomme vores online kunder, har vi valgt at lave en webshop Malerlærred.dk, hvor du med den samme gode service, som du kender fra vores fysiske butik, kan shoppe Bogø Design's gode kvalitet online. Ligesom i vores fysiske butik, kan du også her på webshoppen, finde et bredt udvalg af kunstnerartikler. Vi forhandler bl.a. bomuldslærreder og hørlærreder af højeste kvalitet, samt akrylmaling, oliemaling, pensler, mm. 

Vi tilbyder også storformatsprint, printet på 12 farvers printer, hvilket giver billederne en fantastisk dybde og klarhed i farverne. Vi printer på både lærred, foto-, akvarelpapir, mm. 

 

 

Se vores butik 

 

Vil tilbyder professionel rådgivning